Pedikura

Želite imeti bolj urejena stopala, zavidljivo lepe nohte, pa vam doma nekako ne uspeva najbolje? Niste edini. Marsikdo zato raje prepusti nego stopal izkušenim rokam profesionalnih pedikerjev. V kolikor so prisotne še dodatne težave s trdo kožo ali otiščanci, pa je to le še dodaten razlog za obisk pedikerja oziroma je to že kar nujnost.

Postopek začnemo s kopeljo za noge s himalajsko soljo, eteričnimi olji ter sivko, kjer se vaša stopala prijetno sprostijo. Nato opravimo s trdo kožo na stopalih, uredimo obnohtno kožico, postrižemo nohte in jih spoliramo. V kolikor so prisotni otiščanci ali vraščeni nohti, tudi za to poskrbimo. Po tretmaju vmasiramo kremo za stopala, ki je idealna rešitev za suho kožo na stopalih in je pri nas na voljo tudi za nadaljnjo domačo uporabo, zato da vaša stopala  po obisku pri nas  ostanejo čim dlje časa lepa in urejena.

V kolikor želite resnično kraljevsko pedikuro, svetujemo da izberete SPA pedikuro, ki vključuje tudi piling za stopala in masažo stopal z oljem.

pedikura

Na vašo željo vam urejene nohte tudi nalakiramo, saj imamo na izbiro pestro paleto kvalitetnih profesionalnih lakov Zoya, ki dajo vašim stopalom le še piko na i. Pogostost obiskov pri pedikerju vam svetujemo glede na stanje in težave vaših stopal.