Nega telesa

V našem salonu se zavedamo vrednosti in pomena sprostitve. Masaža sprosti napetosti v mišicah in telesu, ambient, prijetna glasba in dišave pa sprostijo naše misli.

Svetujemo vam, da si za tretma vzamete čas, da se vam ne mudi in da po tretmaju, če se le da odidete domov pod toplo odejo in tako podaljšate sprostitveni učinek.

Pri telesnih tretmajih uporabljamo prav tako le certificirane naravne izdlke za nego telesa, ki ne vsebujejo petrokemikalij, parabenov, poceni polnil, parfumov, barvil itd.

nega-telesa

Klasična masaža 30min/60min

Klasična masaža je najstarejša in najbolj razširjena oblika masaže, ki jo danes poznamo. Osrednji del masaže je dotik, kljub temu pa dobra masaža ne prodre samo v kožo, ampak celo globlje, v mišice in kosti. Izvajamo delne masaže ali masažo celega telesa za popolno sprostitev telesa in duha.
 

Anticelulitna ročna masaža 30min

Z anticelulitno masažo želimo vplivati na maščobne celice, ki jih z masažo razbijemo in pospešujemo njihovo razgradnjo. Gre za močnejšo ročno masažo na predelu nog in zadnjice. Po ročni masaži zaključimo z ventuzami, ki z nežnim vakumom vplivajo na maščobno tkivo.
 

Eco Luxury Retreat (piling + masaža celega telesa) 90min

To je tretma za popolno sprostitev. Na začetku piling celega telesa odstrani odmrle celice z vaše kože in naredi kožo mehko in voljno. Po pilingu sledi masaža celega telesa, ki vas popelje v popolno sprostitev.
 

Eco Body Scrub (piling celega telesa) 45min

Naredimo piling celega telesa, ki z vaše kože odstrani odmrle celice in naredi kožo mehko in voljno. Po pilingu sledi nanos hranilnega balma, ki kožo nahrani in neguje.
 

Eco Back Renew (piling + masaža hrbta) 40min

Tretma za vaš hrbet. Na začetku naredimo piling hrbta, temu pa sledi masaža hrbta z oljem, ki sprosti napetosti in boleče predele.
 

Eco Travel Recovery (piling stopal, masaža hrbta, mini nega) 75min

Tretma po napornem potovanju, vožnji z avtom ali letalom. Začnemo s prijetno kopeljo in pilingom stopal, temu sledi sproščujoča masaža hrbta. Zaključimo s kratko nego obraza, ki osveži in nahrani kožo na obrazu.