Depilacija

Kdor je kadarkoli v življenju preizkusil depilacijo z voskom, pod rokami strokovnjaka seveda, je v trenutku pozabil na britivco in depilacijske kreme, polne škodljivih kemičnih snovi. Prav tako na depilatorje, ki radi potrgajo dlačice, zato te prej zrastejo in se rade vraščajo, česar pri uporabi voska skoraj ni.

Za klasično depilacijo uporabljamo vosek, ki je 100% NARAVEN, narejen iz RASTLINSKE JEDILNE SMOLE, ČEBELJEGA VOSKA in OLIVNEGA OLJA. Do kože je izredno nežen in ne vsebuje nobenih sintetičnih sestavin ali parafina. Odstranjevanje z voskom seveda ni popolnoma neboleče, se pa obrestuje. Predvsem zato, ker dlačic vsaj 3-4 tedne po tretmaju ni potrebno več depilirati, ker se le te zredčijo in postanejo tanjše. Dlačice lahko odstranimo z vseh želenih predelov; nog, rok, pazduh, hrbta itd. Za optimalno uspešnost postopka je priporočljivo, da so dlačice pred depilacijo dolge vsaj 0,5 cm.

Za naročilo pokličite 031 373 056!

Kaj pa bikini? 

Tudi za to poskrbimo. S posebnih voskom za brazilsko depilacijo (brez trakov), ki je namenjen prav občutljivemu predelu  bikinija, lahko odstranimo čisto vse dlačice na temu predelu. Ženske se za tovrstno depilacijo vse pogosteje odločamo, saj nam zagotavlja tako dobro počutje, kot tudi boljšo higieno. Ker se v salonu s tem postopkom srečujemo dnevno, sta tudi za tiste, ki boste to izkusile prvič, skrb in neprijeten občutek, odveč.

Klasična depilacija

​Vosek, ki ga uporabljamo v našem salonu za depilacijo je 100% naraven, narejen iz rastlinske jedilne smole, čebeljega voska in olivnega olja. Ne vsebuje dodanih sintetičnih sestavin in nobenih potencialno dražečih snovi. Vaša koža bo po depilaciji še več tednov nežna in gladka.

Brazilska depilacija

S pomočjo posebnega voska za brazilsko depilacijo, lahko z bikinija odstranimo čisto vse dlačice, pri čemer kože popolnoma nič ne poškodujemo. Idealna rešitev za vse, ki ste se do sedaj mučile z britvico in imele posledično težave z neprijetnih srbenjem. Ta depilacija se izvaja na način brez trakov.