Manikura

Se še spomnite, ko ste nazadnje sedeli s prijateljico na kavi in občudovali njene vedno brezhibno urejene  nohte. Bi želeli, da so taki tudi vaši? Pridite k nam.

Po profesionalni negi v salonu, kjer temeljito uredimo nohte in roke bogato nahranimo, bodo te še dolgo sijale, da jih boste s ponosom pokazali. Urejamo le vaše naravne nohte. Ne ukvarjamo se z geliranimi, umetnimi nohti, saj po naših izkušnjah ti naredijo vašim nohtom na dolgi rok preveč škode. Izbirate lahko med klasično manikuro ali SPA manikuro.

Nohte skrbno oblikujemo, jih spoliramo, uredimo obnohtno kožico, na vašo željo naredimo piling ter masažo rok in na koncu nohte nalakiramo z izbranim lakom. Uporabljamo vrhunske profesionalne lake ZOYA. Zoya predstavlja enega najbolj inovativnih proizvajalcev lakov, ki jih odlikuje dolga obstojnost in BIG10FREE formula!

manikura

‘BIG10FREE’ formula – Zoya laki ne vsebujejo škodljivih kemikalij, kot so FORMALDEHID, FORMALDEHIDNA SMOLA, DBP, TOLUEN, KAFRA, TRIFENIL FOSFAT (TPHP), PARABENI, KSILEN, ETIL TOSILAMID IN SVINEC.

Laki so primerni za vegane in nosečnice, so naravni, prijazni človeku in okolju ter niso testirani na živalih.

Nego rok in nohtov vam svetujemo vsaj 1x na mesec.