O nas

Moje ime je Marina in pred desetimi leti sem uresničila svojo dolgoletno željo ponuditi v salonu kvalitetne kozmetične storitve in pri tem uporabljati najčistejše kozmetične izdelke, ki vsebujejo le naravne sestavine. Pred mano je bil velik izziv, saj takrat tovrstne ponudbe v kozmetičnih salonih še ni bilo. Ker že od nekdaj živim čimbolj v skladu z ekološkimi smernicami, uporabljam naravno kozmetiko, ekološka čistila in pralna sredstva, sem bila prepričana, da je edina prava pot, da to prenesem tudi v salon.
 
Danes, skupaj s sodelavkami, tvorimo ekipo izkušenih kozmetičark z večletnimi izkušnjami, ki vam skuša približati naravno lepoto skozi darove najčistejših kozmetičnih linij. Izkušenost, strokovnost in kvaliteta, ter prijaznost so vsekakor naše vrline, ki jih z veseljem delimo z vami.
 
V začetku leta 2020 smo prevzeli tudi distribucijo za angleško kozmetiko Nourish London, ki je organska ekološka linija za nego obraza in telesa. Tudi na ta način želimo osveščati o pomenu ekološke in naravne kozmetike.

Mnenja strank

“Sem človek, ki prisega na naravno. Zato sem vesela, da imamo v Sloveniji eko kozmetični salon, kjer uporabljajo le ekološko kozmetiko. Vedno me sprejmejo nasmejani in pozitivni, se mi povsem in s filigransko natančnostjo posvetijo, hkrati pa vedno tako lepo diši- po naravnem in domačem. V tem salonu  se počutim odlično in zato se tudi redno vračam. Priporočam ga vsem, ki iščete prijaznost, ustrežljivost in kvalitetno storitev!”

 

Katarina Venturini

Ker sem že desetletje veganka, posledično uporabljam tudi vegansko kozmetiko. Sanctum je absolutno moja prva izbira. Ko sem se lotila iskanja salona, kjer uporabljajo vegansko kozmetiko, so ekološko naravnani tako poslovno kot privatno, sem naletela na EKOzmetični salon. In na moje neizmerno veselje ugotovila, da uporabljajo tudi (med drugim) kozmetiko Sanctum. Z Marino preživim vsako sredo kakšno urico in domov vedno odidem dobre volje, saj je poleg maserke tudi zelo sočutna zaupnica   🙂 Hvala EKOzmetičnemu salonu za njihovo sporočilo svetu! 🙂

 

Jadranka Juras

Vaš salon mi je zato všeč, ker je čist, poln pozitivne energije in se prav prijetno počutim. Predvsem pa imate normalne cene, kar je za te čase prav perfektno.

 

Metka R.

“Na področju depilacije izjemno vrhunska storitev. Na splošno eden izmed kakovostnejših salonov, z veliko mero prijaznosti.”

 

Daša

Eko salon rada obiskujem zaradi prijetnega vzdušja in odlične strokovnosti. Kljub temu, da večinoma hodim na depilacijo je ta opravljena tako hitro in neboleče, da čas kar zleti mimo. Priporočam vsem 😉

 

Ana P.

Zelo sem zadovoljna s storitvami Ekozmetičnega salona, ker je osebje prijazno in ve kako zadovoljiti potrebe najzahtevnejših strank. Vsekakor priporočam vsem, ki vam kaj pomeni eko kozmetika.

 

Jana P.

Vse pohvale vašemu salonu v katerem sem vedno zadovoljna s kvaliteto storitve in ustrežljivostjo in prijaznostjo vaših punc. Zelo priporočam!

 

Ksenja

Edini kozmetični salon, ki ga z veseljem priporočim dalje. Nega obraza je res vrhunska in ji ni podobne … Posebej bi pohvalila strokovnost osebja in njihovo skrb za stranke. V salonu vedno zelo uživam in se vedno z veseljem vračam!

 

Suzana M.