Domov
Le 2 minuti od obvoznice.
Veliko brezplačno parkirišče.

Pedikura

Želite imeti bolj urejena stopala, zavidljivo lepe nohte, pa vam doma nekako ne uspeva najbolje? Niste edini. Marsikdo zato raje prepusti nego stopal izkušenim rokam profesionalnih pedikerjev. V kolikor so prisotne še dodatne težave s trdo kožo ali otiščanci, pa je to le še dodaten razlog za obisk pedikerja oziroma je to že kar nujnost.

 

Postopek začnemo s kopeljo za noge, kjer se vaša stopala prijetno sprostijo. Nato opravimo s kožo na stopalih, uredimo obnohtno kožico, postrižemo nohte in jih spoliramo. V kolikor so prisotni otiščanci ali vraščeni nohti, tudi za to poskrbimo. Po tretmaju vmasiramo Bergland Teebaum balzam, ki je idealna rešitev za suho kožo na stopalih in je pri nas na voljo tudi za nadaljnjo domačo uporabo, zato da vaša stopala  po obisku pri nas  ostanejo čim dlje časa lepa in urejena.

 

Na vašo željo vam urejene nohte tudi nalakiramo, saj imamo na izbiro pestro paleto kvalitetnih profesionalnih lakov, ki dajo vašim stopalom le še piko na i. Pogostost obiskov pri pedikerju vam svetujemo glede na stanje in težave vaših stopal.


Za naročilo pokličite 031 373 056!