Domov
Le 2 minuti od obvoznice.
Veliko brezplačno parkirišče.

Nega obraza

Posebnost našega salona so vrhunske kozmetične nege obraza s holističnim (celostnim) pristopom, ki poleg same nege zajemajo svetovanje o pravilni domači negi kože, o prehranjevalnih navadah, ki se lahko odražajo na koži, fizični aktivnosti in pomenu sprostitve ter pozitivne naravnanosti v današnjem času.

 

Z uporabo visoko kvalitetnih certificiranih organskih kozmetičnih izdelkov Pinks Boutique in Sunna, ki so izključno naravnega izvora uspešno rešujemo raznovrstna težavna stanja kože z redno profesionalno in predpisano domačo nego, ter spremljamo rezultate izboljšanja. Naše nege so primerne tako za ženske kot za moške, za mlajše z nečisto kožo kot tudi za zrele kože, ki potrebujejo regeneracijo. In seveda, ker uporabljamo popolnoma naravno in neagresivno kozmetiko, ste dobrodošli tudi vsi, ki imate izjemno občutljivo kožo, saj pri naših negah ne uporabljamo nobenih kemičnih pilingov ali drugih agresivnih postopkov, ki bi vašo kožo lahko dražili.


Za naše stranke smo vedno dosegljivi na tel. številki 031 373 056 za nasvete o pravilnem ukrepanju ob morebitnih spremembah stanja kože (izbruhi, dehidracija, ekcemi, alergije…), ki se kadarkoli pojavijo.

 

Ste noseči?

 

V času nosečnosti je še posebej zaželena previdnost pri uporabi kozmetičnih zdelkov, saj vemo, da ko na obraz ali druge dele telesa nanašamo kremo, njene sestavine prehajajo skozi kožo,  naprej v krvni obtok in tako do ploda v maternici. Ravno zato je v času nosečnosti in dojenja tvegano uporabljati s kancerogenimi in teratogenimi snovmi, hormonskimi motilci in drugimi škodljivimi sestavinami obremenjene konvencionalne kozmetične izdelke.

 

Da pa vam ne bi bilo potrebno preučevati škodljivih sestavin v konvencionalnih kozmetičnih izdelkih, toplo priporočamo uporabo certificirano ekoloških izdelkov, ki na naraven način negujejo in podpirajo naravne funkcije kože tudi v času nosečnosti in dojenja. In ker v našem salonu uporabljamo le tako kozmetiko, so naše nege zelo primerne tudi za nosečnice.


Za naročilo pokličite 031 373 056!

Klasična nega obraza

Nega, ki se prilagaja stanju kože, zato je primerna za vse tipe kož (trajanje 80-90 min).

Delna nega obraza

Vzdrževalna nega za kožo, ki ne potrebuje globinskega čiščenja (trajanje 50-60 min).

Pinks Signature nega

Pinks Boutique tretma, ki celostno neguje vašo kožo obraza in sprosti celo telo.

Nega za aknasto kožo

Specialna nega za nečisto in aknasto kožo (trajanje 90 min).

Nega za starejšo kožo

Specialna nega za zrelo in utrujeno kožo (trajanje 90 min).

Nega za suho kožo

Specialna nega za suho in dehidrirano kožo (trajanje 90 min).

Naravni lifting

S pomočjo akupresurne masaže povrnemo koži mladosten izgled.