Domov
Le 2 minuti od obvoznice.
Veliko brezplačno parkirišče.

O nas

Moje ime je Marina in pred dobrimi sedmimi leti sem uresničila svojo dolgoletno željo ponuditi v salonu kvalitetne kozmetične storitve in pri tem uporabljati najčistejše kozmetične izdelke, ki vsebujejo le naravne sestavine. Pred mano je bil velik izziv, saj takrat tovrstne ponudbe v kozmetičnih salonih še ni bilo. Ker že od nekdaj živim čimbolj v skladu z ekološkimi smernicami, uporabljam naravno kozmetiko, ekološka čistila in pralna sredstva, sem bila prepričana, da je edina prava pot, da to prenesem tudi v salon.

Danes, skupaj s sodelavkami, tvorimo ekipo izkušenih kozmetičark z večletnimi izkušnjami, ki vam skuša približati naravno lepoto skozi darove najčistejših kozmetičnih linij. Izkušenost, strokovnost in kvaliteta, ter prijaznost so vsekakor naše vrline, ki jih z veseljem delimo z vami.

V začetku leta 2019 smo prevzelii tudi distribucijo za angleško kozmetiko Pinks Boutique, ki je organska ekološka linija, narejena prav za salone in SPAje. Distribucijo uspešno širimo, saj želimo z njo navdušiti tudi druge salone, ki jim ni vseeno za zdravje svoji strank in tudi na ta način še naprej osveščati o pomenu ekološke in naravne kozmetike.